Шест новородени бебета загинаха, след като пожар избухна в детска

...
Шест новородени бебета загинаха, след като пожар избухна в детска
Коментари Харесай

Пожар в индийска болница, шест новородени загинаха

Ш ест новородени бебета починаха, откакто пожар избухна в детска болница в индийската столица , където хората се втурнаха в пламъците, с цел да спасят бебетата, заяви полицията в неделя.

„ Всичките 12 новородени бебета бяха избавени от болничното заведение благодарение на други хора “, сподели старши полицейски офицер Сурендра Чудхари в изказване, само че добави, че когато са потърсили здравна помощ, шест бебета са били мъртви

„ Предприема се правно деяние против притежателя на болничното заведение “, сподели Чудхари. Той не даде повече детайлности по какъв начин са починали децата.

Seven newborn babies among 37 dead as fires gut Indian hospital and fun park
— Daniela Collins (@romans11732)
В допълнение към шестте починали, друго бебе от 12-те, извадени от задушаващите изпарения, е било мъртво преди пожарът да избухне, сподели Чоудхари, без да дава повече детайлности.

Пожарът избухна късно в събота. 14 противопожарни коли са изпратени да се борят против огъня, който се популяризирал прекомерно бързо заради гърмеж в кислородна бутилка.

Главният министър на Делхи Арвинд Кейривал назова обстановката " сърцераздирателна ".

„ Всички сме до тези, които изгубиха почтените си деца в тази злополука “, сподели той в обществените мрежи.

„ Причините за случая се проверяват и който и да е виновен за тази немарливост, няма да бъде пощаден “, добави Кейривал.

Той е измежду главните съперници на премиера Нарендра Моди в провеждащите се в миг парламентарни избори в Индия. Поради особеностите на страната гласуването обгръща месец и половина.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР