Общо 13 души са били арестувани покрай футболния мач между

...
Общо 13 души са били арестувани покрай футболния мач между
Коментари Харесай

Тринадесет души са задържани преди и по време на мача между ЦСКА и "Левски"

Общо 13 души са били задържани около футболния мач сред ЦСКА и " Левски ", който се изигра по-рано денем. Това оповестиха от пресцентъра на Столична дирекция на вътрешните работи, като прецизираха, че че поради подхванатите ограничения преди, по време и след футболната среща не са позволени нарушавания на публичния ред в София.

От арестуваните двама са хванати с опиати, а други осем са носели неразрешени предмети като пиротехнически средства, ножове и маски. Други трима са отказали да изпълнят полицейско предписание, като са се държали жестоко и надменно.

Спрямо тях ще бъде приложена наредбата по член 21 от Закона за опзване на публичния ред при спортни мероприятия.

Преди срещата, на стадиона, не са позволени да влязат и други 27 фенове, които са били във очевидно нетрезво положение.

Часове преди началото на дуела сред ЦСКА и " Левски " станаха други два случая отвън столицата. При единият рейс с почитатели на " Левски " от фенклуба в Панагюрище е нападнат от маскирани мъже в региона на Вакарел и е с изпочупени прозорци. В идентична обстановка, само че към Ябланица пътуващи с два рейса и два автомобила почитатели на единия от тимовете, са засекли рейс и кола, в които били последователи на другия тим. Маскирани излезли от двата автомобила и с бухалки почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР