Общинският съветник остро реагира срещу идеята за нов 50-милионен заем.

...
Общинският съветник остро реагира срещу идеята за нов 50-милионен заем.
Коментари Харесай

Слави Георгиев избухна: Не е ясно как са харчени парите за стадионите, Общината крие отчетите

Общинският консултант остро реагира против концепцията за нов 50-милионен заем. Plovdiv24.bg заяви   и по-късно пристигна , че предлагането е импортирано като изключителна точка за разискване на сесията на следващия ден. Ето какво написа:

" Когато в Украйна тече война, инфлацията е галопираща, един кмет е осъзнал, че е политически мъртвец. Осъзнал това, не му остава нищо друго, с изключение на да завърти оптимален брой публични поръчки до края на мандата си. Щипка спортни страсти и " съдружни претенции " и...извънредно предложение за нов 50-милионен заем или общо 100 милиона за мандата на.

В резултат на грандоманските планове на Политическа партия ГЕРБ и дългогодишното им ръководство на Пловдив, са изхарчени десетки милиони левове в съвсем неизползваеми обекти и неработещи планове, а в това време общинската инфраструктура като улици, тротоари и осветяване наподобява на тази в Харков.

Нито жителите, нито даже ние общинските съветници, имаме каквато и да е изясненост по какъв начин досега са харчени парите за стадионите, а зам.-кметът, под диктовката на кмета, крие всички доклади. Самият строител на един от стадионите участва на вътрешнопартийна колекция на Политическа партия ГЕРБ в Хисаря.

Пловдив е обезкръвен. Редица обекти в строителств, са замразени заради инфлацията (или корупционни игри???). Бюджет 2022 даже няма разгласен план.

Пловдив не разполага със средства да поддържа даже актуалната си инфраструктура.

Пловдив не разполага с подготвени планове, а дава всичко на инженеринг.

Пловдив няма разбори и политика накъде се развива, кое му е приротитет, кое не търпи отсрочване и коя инвестиция, с какво ще даде отражение в виталната среда на жителите си.

Всичко това се случва, тъй като кметът взима решенията за развиването на Пловдив в стеснен другарски кръг, чийто интерес е единствено и само финансов!

Икономическа полиция, прокуратурата, спите ли??? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР