В момента България няма посока. Затова всичко се случва в

...
В момента България няма посока. Затова всичко се случва в
Коментари Харесай

Борисов: В момента България няма посока, ние няма какво да предложим

В момента България няма посока. Затова всичко се случва в Гърция, Турция, Сърбия, Унгария, Румъния. В България нищо, ние няма какво да предложим. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас по време на откриването на предизборната акция на партията в града. На събитието участваха още Росен Желязков, Мария Габриел, Жечо Станков и други. 

" Ще се заема да се оправям с тази страна и ще дам ГЕРБ да се занимава, когато ГЕРБ стигне равнището на външен дълг като проценти на гласоподавателите ", съобщи Борисов.

Той разкритикува и политиката във връзка с парите за общините. По думите му занапред щели да се " берат горчиви плодове ". 

Борисов разяснява още веднъж тематиката за неслучилата се ротация: " Анализът ми, Мария, демонстрира следното, тези хора, през разнообразни схеми, през последните 3 години са се облагодетелствали доста. Видяха, че губят доста. Те си направиха сметката, че в случай че изкарат с министър председател Мария Габриел ще стигнат дъното ". 

" Някой би трябвало да пристигна и извади страната... - предходният път беше година, в този момент по-тежко, да кажем, година и половина, две. Само че след две години ръководство на ГЕРБ, ГЕРБ ще падне. Тогава, усвоили големите приходи, които са създали, още веднъж ще са на политическата сцена ", сподели още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ сподели, че в последните две години нямало задгранични вложения в страната и даде образец с други европейски страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР