Община Стара Загора организира първия по рода си спортен празник

...
Община Стара Загора организира първия по рода си спортен празник
Коментари Харесай

Първи спортен празник за тийнейджъри „SporTeen Day” организира Община Стара Загора

Община Стара Загора провежда първия по рода си състезателен празник за младежи „ SporTeen Day ”.

Той ще се организира на 14 май, събота, с начален час 9:00 часа в парк „ Артилерийски “ и е във връзка Международния ден на предизвикването и спорта. Богата стратегия ще зарадва посетителите, които ще могат да се включат в надпревари по разнообразни типове спорт като минифутбол, баскетбол 3×3, волейбол, тенис на корт и дартс. За феновете на по-силовите спортове ще се проведе демонстрация на канадска битка и не на последно място – street workout. В следобедните часове разнообразни клубове свободно ще показват своите спортове за всички, които имат предпочитание да пробват своите умения.

От 14:00 часа младият кмет на Млада Загора Гергана Желева ще запознае присъстващите с плана „Пътят към Европа“, който показва по забавен метод програмата „Еразъм +“ и опциите, които тя предлага.

От 16:00 часа е плануван празничен концерт с осъществявания на старозагорски танцови и вокални школи, измежду които Хроматикс- група за поп и джаз пеене при НУМСИ „ Христина Морфова “, хип хоп школите Scary ShadowZzz и Do it Crew. В събитието ще се включи и балетът на Държавна опера Стара Загора. Специален посетител ще бъде обичаната и известна поп изпълнителка Дарина Йотова – Дара. Тя ще показа някои от най-популярните си части и ще зарадва своите почитатели с последните си шлагери.

Водещ на събитието ще бъде известният реализатор, танцьор, влогър и инфлуенсър Ballan, който ще сервира доста изненади на своите почитатели.

Това е цялостната стратегия на SporTeen Day

14 май (събота)

09:00ч. Начало на програмата с мажоретен състав при Център за поддръжка на личностно развиване към Община Стара Загора

09:30 – 14.00ч. Състезания в разнообразни спортни дисциплини: мини футбол, волейбол, баскетбол 3х3, дартс, тенис на корт и street workout

Място на осъществяване: спортни стадиони в парк „ Артилерийски “

14:00ч. Инициатива на младият кмет на Стара Загора Гергана Желева „ Пътят към Европа “

Тя ще запознае младежите по забавен метод с стратегиите „ Еразъм + “. Те ще открият нови благоприятни условия за развиване предлагани от Европа.

Място на осъществяване: класна стая навън

16:00 – 18:00ч. Свободно упражняване на разнообразни типове спорт: пукотевица с лък, тенис на корт, дартс и други

Място на осъществяване: спортни игрища
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР