Образователна награда и Успешен български ИКТ продукт с най-много кандидатиДо

...
Образователна награда и Успешен български ИКТ продукт с най-много кандидатиДо
Коментари Харесай

2 седмици до крайния срок за регистрация в конкурса „Наградите на БАИТ” 2017 г.

„ Образователна премия ” и „ Успешен български ИКТ артикул ” с най-вече претенденти

 До този миг са направени 42 регистрации в състезанието „ Наградите на БАИТ “ за 2017 година

Най-много кандидатури – 10, са подадени в „ Образователна премия “, която обичайно е най-оспорваната категория. 9 са записаните участници в новата за това издание на състезанието категория „ Успешен български ИКТ артикул “. В нея кандидати за отличие са компании със лични артикули, които нареждат българския ИКТ отрасъл на международния пазар.

Регистрацията за състезанието е безвъзмездна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 15 януари 2018 година в това число.

В „ Наградите на БАИТ “ могат да вземат участие компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Продължава традицията акцията и церемонията да се организират под патронажа на Президента на Република България Румен Радев. Това издание на състезанието е и под егидата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

За 7-ма поредна година БАИТ ще връчи 11 награди в разнообразни категории за принос в развиването на осведомителните и информационните технологии.

Отчитайки бързото развиване на ИКТ промишлеността, в новото издание се вкараха 3 нови категории , които подчертават на популяризирането на България като цифров хъб на района. Освен „ Успешен български ИКТ артикул “ това са още „ Компания-новатор в потребление на авангардни ИКТ решения “ и „ Компания с максимален принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ промишленост по света “.

И в това издание Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито посредством вътрешни номинации и за тази категория не се подават кандидатури. В 7-мото издание на Наградите на БАИТ ще бъдат отличени още и носителите на награди в категориите: Образователна премия, Младежка премия, Журналистическа премия, Държавна администрация, Общинска администрация, StartUp компания и Значителен корпоративен ИКТ план. Корпоративната обществена отговорност е неразделна част от цялостната оценка на журито – фирмите следва да потвърдят, че водят поредна политика в тази сфера.

Победителите във всяка категория ще получат предметна премия, предоставена от Opel, както и ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела.

Носителят на Наградата за специфичен принос ще получи прилагане на автомобил Opel Insignia за една седмица и уикенд за двама в Банско.

Последните 6 издания на състезанието на „ Наградите на БАИТ ” се организираха под патронажа на Президента на Република България. Пълна информация за спечелилите в обособените категории по години е налична тук.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през м. февруари 2018 година

Конкурсът и церемонията за връчване на „ Наградите на БАИТ ” за 2017 година се организират с поддръжката на:

Златен спонсор: Банка ДСК

Сребърни спонсори: Майкрософт България, Телелинк, Sofia Airport Center, Електронен автограф B-trust и OPEL

Със специфичното присъединяване на : Община Русе

Бронзов спонсор: Сиела Норма

В партньорство с: Българска телеграфна агенция, Българска национална телевизия, БНР, ICT Media, TechNews, Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, Национално съдружие на общините в Република България, Sofia Tech Park, Национален център за безвреден интернет, Junior Achievement България, Innovation Starter, LauncHub Ventures, Eleven, Start it Smart, b2b Media, бгПРЕДПРИЕМАЧ, SocialEvo, EventsMedia.bg и ABLE.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР