Образът на световноизвестния турски изпълнител Taркан изпрати Дара на първо

...
Образът на световноизвестния турски изпълнител Taркан изпрати Дара на първо
Коментари Харесай

Дара взе акъла на Юлиан Вергов

Образът на световноизвестния турски реализатор Taркан изпрати Дара преди всичко в четвъртия лайв на „ Като две капки вода “. „ Ти беше Taркан на тази сцена! Адмирации за педагозите – пеенето и закачките с дамите бяха страхотни! “, разяснява Юлиан Вергов във връзка откриващото осъществяване, което донесе и победа на певицата. 

Високи вокали, сложни фалшификати и противоположни отзиви измежду журито сътвориха следващия занимателен и динамичен лайв на шоуто. „ Питър Сетера е един от изпълнителите в международния бизнес с най-голям глас - има доста присъщи придвижвания и стегната захапка, за които не би трябвало да не помня “, показа разчувстваният JJ, мунити преди да скочи в 82-а година и шлагера на Chicago – Hard to say I’m sorry. Лъчезарната Маги Джанаварова се трансформира в R&B явлението Бионсе, изправяйки Хилда и Фънки в сериозен спор за актьорската й игра. “Справи се ужасно – най-важното е да имаш повече убеденост! “, съобщи Юлиан Вергов, който възвърна салдото в журиращото трио. „ Не съм спал от дни, с цел да мога да възпроизведа на сцената гласа й “, съобщи Фики, който се превъплъти в „ перлата на Тракия “ – певицата Недялка Керанова, под съпровода на акордеон и синтезатор. „ Освен че и двете с Анелия сме били в дует с Миро, споделяме едни гримьори и фризьори – по този начин се запознахме на времето “, издаде Галя във връзка преобразяването в поп-фолк звездата и шлагера й „ Погледни ме в очите “.  Романтика и деликатност прозвучаха в осъществяването на Анди като Краля на рока – Елвис Пресли. Младият артист придвижи феновете в специфичен моменти от музикалната история и получи оценката „ Феноменално! “.  Въпреки терзанията за лекотата на Дзукеро, Тото направи същинско шоу в залата, предизвиквайки даже и продуцента на шоуто да затанцува под звуците на Baila Morena. Луна пресъздаде една от безконечните балади на Емил Димитров, с който е имала опция да поддържа връзка до последните му дни. С бутилка отрова и парчето Poison стъпи на сцената Димитър Маринов, който влезе в кожения панталон на Aлис Купър и завоюва утвърждението на върлия рок фен  Фънки.

Следващата седмица Луна ще бъде Ирене Кара, а Галя - самата Ела Фитцжералд. Маги Джанаварова ще се трансформира в Тончо Токмакчиев с една от паметните песни на „ Ку-ку “. JJ ще бъде Чочо Владовски, а Анди - Етиен Леви. Фики ще запее на италиански като Ерос Рамацоти, а Димитър Маринов ще скочи в последните съветски шлагери с Nebezao. Руското звучене ще продължи и Дара и облика на Zivert.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР