Обрат в отношението на Продължаваме промяната към Бойко Борисов. Кирил

...
Обрат в отношението на Продължаваме промяната към Бойко Борисов. Кирил
Коментари Харесай

Обрат! Кирил Петков подаде ръка на Борисов

Обрат в отношението на " Продължаваме промяната " към Бойко Борисов. Кирил Петков и Асен Василев освен се държаха добре с него по време на договарянията за кабинет, само че и демонстрираха подготвеност управлението на партията им да вземе решение, с което да поддържа избрани политики на кабинета на Мария Габриел.

-->
Ние ще изпълняваме програмата и уговорките си. Винаги ще гласуваме за Шенген, за поддръжка на Украйна, съобщи Петков.

Този вид диалози, който водехме в този момент би трябвало да продължи, сподели още съпредседателят на " Промяната ".

И изиска дружно с ГЕРБ да одобряват Истанбулската спогодба. Имам три дъщери. Домашното принуждение е голям проблем. Знам, че сте подкрепяли Истанбулската спогодба, макар че в България я очерниха извънредно.Домашното принуждение и насилието над дами не може да бъде тематика в България, съобщи Петков.

Той сподели, че има решение на управителните органи на всички партии в обединението ПП-ДБ да не се поддържа първия мандат. Но когато Мария Габриел му отговори: " Разбирам, имате решение. В този случай ще кажа, че благодаря и че ще разчитаме на вас за поддръжка по всички значими закони ", Петков добави: " Но това, което през днешния ден се случи, желаеме да го обсъдим назад с нашите национални органи - да продължи диалогът по значимите тематики, без значение от мандатите ".

Каквото и да се реши като извънредно решение, може да разчитате, че програмата и уговорките, които сме поели, ще си ги спазим, увери Кирил Петков.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР