Обрат по делото срещу Десислава Иванчева, ключов свидетел промени показанията

...
Обрат по делото срещу Десислава Иванчева, ключов свидетел промени показанията
Коментари Харесай

Неочакван обрат по делото Иванчева, ето какво се случи

Обрат по делото против Десислава Иванчева, основен очевидец промени показанията си. Настоящият кмет на регион “Младост ” арх. Румен Русев разгласи през днешния ден в правосъдна зала, че не си спомня Иванчева да му е оказвала напън и да е казвала, че ще предложи преписките за строителство на вложители единствено, в случай че вършат градинки в региона, оповестява Нова тв.

Русев разгласи още, че не си спомня в срещи със строителния бизнесмен Александър Ваклин да му е казвал, че в случай че му предвижи преписката ще си загуби работата.

Ваклин е главен очевидец по делото против някогашния кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Иванчева и Петрова са упрекнати за приемане на рушвет в с изключително огромни размери от Ваклин, с цел да му предвижат кореспонденция за градеж.

На предходното съвещание Ваклин съобщи, че се е срещал с Русев, който тогава е заместник-кмет в региона, и му е споделил, че не може да му предвижи преписката, тъй като ще си загуби работата.

Русев разгласи още, че в общината е заварил 1200 забавени по разнообразни аргументи преписки. Следващата седмица ще стане ясно дали Десислава Иванчева и Биляна Петрова ще си отидат вкъщи. Спецсъдът постанови смяна в ограниченията им за неотклонение, защото към този момент са разпитани очевидците, на които те биха могли да повлияят, в случай че са отвън ареста.

Припомняме, че Иванчева и Петрова бяха задържани показно през април с белязани пари. Те са упрекнати в искане на рушвет от строителен бизнесмен, с цел да му предвижат преписката за градеж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР