Кой е виновен и при какви обстоятелства трябва да изяснят

...
Кой е виновен и при какви обстоятелства трябва да изяснят
Коментари Харесай

Румен Радев: Политиците трябва да дават пример за спазването на закона и в политиката, и по пътищата

" Кой е отговорен и при какви условия би трябвало да изяснят способените органи. Искам да прикани още един път, че Законът за придвижване за пътищата би трябвало да се съблюдава. И изключително би трябвало да се съблюдава от политиците, които би трябвало да дават образец за спазването на закона и в политиката, и в живота, и по пътищата ".

Това сподели в Бургас президентът Румен Радев във връзка с катастрофата с колата на НСО, в която пътува водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

„ Аз в никакъв случай не съм казвал на моите водачи да карат по-бързо. Те са експерти и те преценят. Специално за придвижването по пътищата не се меся в тяхната работа и би трябвало да се доверяваме на тези хора. Те са готови експерти “, разяснява още Радев.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

По думите му произшествия е имало през всички години, откогато съществува НСО и то по-тежки, тъй че не намира съображение поради този случай да има промени в управлението на службата.

„ Нека всички способени органи да открият действителните аргументи и тогава може да приказваме “, още веднъж съобщи Румен Радев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР