Обновените спортни площадки в боровия парк вече са отворени за

...
Обновените спортни площадки в боровия парк вече са отворени за
Коментари Харесай

Отвориха спортните площадки в боровия парк във Вършец /снимки/

Обновените спортни площадки в боровия парк към този момент са отворени за жителите и гостите на Вършец, оповестиха от общината.
Проект № BG06RDNP001-7.007-0038 с название „ Ремонт и възобновяване на спортна инфраструктура в гр. Вършец “ има за цел да усъвършенства средата и изискванията за деен метод на живот. Те са свързани със спортуване и осмисляне на свободното време на жителите на община Вършец, както и да увеличи привлекателността на територията като туристическа дестинация, към което са ориентирани и съответните цели на плана, а точно:
Конкретна цел 1 – Подобряване на качеството на спортната инфраструктурата, обвързвана с деен метод живот на жителите и гостите на община Вършец, посредством ремонт и възобновяване на спортни стадиони за баскетбол и волейбол;
Конкретна цел 2 – Подкрепа за локалното икономическо развиване и повишение на привлекателността на територията на община Вършец като туристическа дестинация, посредством възобновяване на дребна по мащаби обществена техническа инфраструктура.
В рамките на плана беше ремонтирана и актуализирана спортна инфраструктура - баскетболно игрище с повърхност от 405,.0 кв. м. и волейболно игрище с повърхност от 352.10 кв. м. в градски парк, аграрен парцел (ПИ) 12961.40.913 - Вършец.
Проектът е на стойност 94 816.09 лв..
Работно време: Понеделник – неделя: от 8.30 часа до 17 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР