Ню Йорк. Бившия шампион на Bellator и бивш претендент за

...
Ню Йорк. Бившия шампион на Bellator и бивш претендент за
Коментари Харесай

Майкъл Чандлър очаква втора битка с Гейджи през 2022 година

Ню Йорк. Бившия първенец на Bellator и някогашен кандидат за купата в лека категория на UFC Майкъл Чандлър чака втора борба с Джъстин Гейджи. Двамата се биха предишния месец и си спретнаха страхотна война. Чандлър даде всичко от себе си в Ню Йорк, само че все пак загуби с решение.

Срещата им беше определена за борба на вечерта и им донесе бонуси. Майкъл навлезе в серия от 2 следващи загуби и има още доста път да извърви, до момента в който отново стигне до късмет за купата. Той дебютира в UFC през януари с нокаут над Дан Хукър в първия рунд.

Това му заслужи късмет за купата и Чандлър се би за нея с Чарлз Оливейра през май. Майкъл съумя да нарани съществено Оливейра в първия рунд, само че във втория загуби с нокаут. Така той е с връх 3-3 в последните си 6 борби в клетката.

В изявление за медиите в Съединени американски щати Чандлър реши да поговори за Гейджи и сподели:

Наслаждавах се на това, което върших с Джъстин Гейджи. Това беше първият път в кариерата ми, в който когато реферът ме хвана за ръката, не ме интересуваше кой в последна сметка ще бъде разгласен за победител.

Обичам живота си и се гордея, че тази борба се трансформира в част от кариерата ми. Разбира се, множеството от феновете останаха възхитени от нашата борба.

Няма подозрение, че биха желали да видят още една моя борба с Гейджи. Възможно е Джъстин и аз да се бием за купата в категорията в края на 2022 година.

Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР