Нямаше да взимам отношение, ако госпожа Захариева не беше казала

...
Нямаше да взимам отношение, ако госпожа Захариева не беше казала
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Добре е да има пълен обхват на децата в детските градини, но се съмняваме, че това ще се случи

”Нямаше да взимам отношение, в случай че госпожа Захариева не беше споделила една лъжа. Цитирам: „ Колегите от Българска социалистическа партия не престават да считат, че не е добре да обгръщаме по-пълно децата в предучилищно обучение “.
Няма такова нещо. И на съвещание на Комисията, и при първо четене на Закона, казахме, че ние не сме срещу цялостното обгръщане на децата. Неслучайно с приемането на всеки бюджет, ние внасяме предложение за отпадане на таксите точно за облекчение достъпа на децата до предучилищно обучение ". Това сподели секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова на съвещание на Народното събрание.

Анастасова обаче се усъмни във опциите на ръководещите да вкарат тази задължителност и акцентира: " Добре е да има цялостен обсег на децата, да има действителен достъп на всички искащи да посещават детска градина и детска ясла, само че не считаме, че нито в годините до момента, нито в годините оттук насетне, ще се положат нужните старания това да се случи. Не желаеме да приемем нещо единствено и единствено да изглеждаме добре в очите на родителите ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР