Звездата от романтичните филми през 80-те и 90-те години Ричард

...
Звездата от романтичните филми през 80-те и 90-те години Ричард
Коментари Харесай

Ричард Гиър представи О, Канада на кинофестивала в Кан

Звездата от сантименталните филми през 80-те и 90-те години Ричард Гиър се завърна на аления килим на кинофестивала в Кан във връзка представянето на новия филм на режисьора Пол Шрейдър, заяви Агенция Франс Прес. Лентата със заглавие " О, Канада " е включена в конкурсната стратегия. 

74-годишният Ричард Гиър е прочут с дискретния си персонален живот и желанията си към будизма. Той и Шрейдър работят дружно във кино лентата " Американско жиголо " от 1980 година, който трансформира Гиър в секссимвол. 

В " О, Канада " Ричард Гиър играе ролята на противопоставил се на войната във Виетнам мъж, напуснал Съединени американски щати. 

Сред знаковите функции на Гиър е тази в " Хубава жена " от 1990 година През 1999 година сп. " Пийпъл " го афишира за най-сексапилния мъж в света. В края на 90-те години артистът се отдава на медитативни практики и се сближава с Далай Лама, трансформирайки правата на Тибет в своя идея. През 2003 година получава премия " Златен глобус " за присъединяване си в мюзикъла `Чикаго ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР