Нямаме страх от управлението и вече го доказахме. Продължаваме по

...
Нямаме страх от управлението и вече го доказахме. Продължаваме по
Коментари Харесай

Минчев: Продължаваме да разграждаме и демонтираме модела ГЕРБ

Нямаме боязън от ръководството и към този момент го доказахме. Продължаваме по пътя, по който сме поели, а точно – разграждането и демонтирането на модела ГЕРБ. Това съобщи в предаването „ На Фокус ” Никола Минчев от „ Продължаваме промяната ”.

" Това, с което спечелихме доверието на над половин милион гласоподаватели на тези избори, беше поръчката, че продължаваме по пътя, по който сме поели. А точно – разграждането, демонтирането на модела ГЕРБ. Сега след изборите да тръгнем на назад на това, което сме дали обещание и поради което са ни подкрепили гласоподавателите, би означавало да предадем тяхното доверие ".

По думите му спадът в доверието към Политическа партия се дължи на обстоятелството, че партията е управлявала в " много динамични и сложни времена " с голям брой рецесии. „ В този миг на тежко ръководство, а знаем, че постоянно от едно ръководство партиите излизат отслабени, в този тежък миг ние успяхме да излезем в добра кондиция ”, акцентира той. И добави, че като партия са разискали резултатите и какво може да се усъвършенства отсега нататък и да се завърнат на по-добра позиция.

Минчев беше безапелационен, че е добре да има и постоянен кабинет, и парламент, тъй като ситуацията в страната е комплицирана. " Хубаво е всички институции да могат да извършват своите отговорности и да преведат страната през тази конюнктура. Политическа партия не се е страхувала в никакъв случай да ръководи. Вече показахме предходната година, на фона на тежка зима, нямахме боязън тогава да управляваме, формирахме една комплицирана коалиция. Мисля, че доказахме, че нямаме боязън от ръководството. Но в този момент ние не сме първата политическа мощ, а втората. Първата е на ход ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР