Нямаме механизми за интеграция на украинските бежанци. От друга страна

...
Нямаме механизми за интеграция на украинските бежанци. От друга страна
Коментари Харесай

Кремена Кунева : Ще изчакаме „Продължаваме промяната“. Вероятно е да ги подкрепим

Нямаме механизми за интеграция на украинските бежанци. От друга страна на тях им е мъчно, тъй като настройките на българите се трансформираха. Тези, които трябваше да задържим – хората с благоприятни условия и бизнеси си потеглят първи. Това съобщи депутатът от „ Демократична България “ Кремена Кунева в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

По думите и диалозите за даване на оръжие за Украйна е опорка и агитация. Тя означи, че в Украйна живеят хиляди български жители, които приказват на български език. И добави, че безспорната агитация на „ Възраждане “ че бесарабски българи са били гонени от Украйна не е вярна.

Депутатът от „ Демократична България “ разяснява и избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.

Предложихме критерии за избор на ръководител на Народното събрание, които да бъдат измерими, като възраст и тегло. В този подтекст в случай че е казано, че един подобен аршин е вероятен, тъй като е измерим, не значи, че сме предложили Вежди Рашидов за ръководител. Тук не става въпрос единствено за ръководител на Народното събрание, а за лице на институция. Аз виждах изпод, когато се чуди дали да дава отмора или не, към този момент му се алармира да даде отмора. Не може неговите сътрудници да му споделят „ не може да даваш отмора “, добави Кунева, представена от novini.bg.
Кунева беше безапелационна, че „ Демократична България “ няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ.

Ще изчакаме „ Продължаваме промяната “. Вероятно е да ги подкрепим. Ще изчакаме да забележим какво ще предложат, ще го обсъдим и ще вземем решение. Ние се борим срещу ГЕРБ и този модел. Там са едни и същи, ние неведнъж говорихме, че в случай че желаят да бъдат подкрепени, би трябвало да се реформират. Голяма част от народните представители на ГЕРБ, методът по който поддържат връзка и се държат, не приказват за интелектуалното им ниво. Когато гласуваме за партия, би трябвало да се мисли за кого тъкмо гласоподава, по какъв начин ще го ръководи. Важно е да има държавно управление. Максимално време да издържи. Нямаме последователност в политиките, имаме ужасно доста проблеми за решение. Стотици хиляди животи чакат колелото да тръгне, само че то не потегля, уточни Кунева.

Последните месеци градежът на детската болница спря. Появи се частен вложител, който сподели, че е подготвен да я построи. Една частна болница не може да даде опция на всяко дете. Говорим за болница с няколко десетки клиники, с хиляди деца на година, сподели още депутатът от " Демократична България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР