Кадри: БТВУчител по история и философия в столично училище се

...
Кадри: БТВУчител по история и философия в столично училище се
Коментари Харесай

Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ

Учител по история и философия в столично учебно заведение се устреми към стоте бона в „ Стани богат “.

След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие за какво е решил да опита шанса си.

„ През лятото с бабата на брачната половинка ми гледахме предаването, и тя ми сподели: Що не отидеш, най-малко 20 000 лв. ще изкараш. Това е и задачата ми “, призна Найден.
`); break case width


Последният стартира решително и мина леко през първите пет въпроса, а за 1000 лв. бе запитан от Ники Кънчев: „ Кой от химичните детайли първо е открит на Слънцето, а по-късно на Земята – при разбор на лава от Везувий “? – Водород, Кислород, Злато и Хелий.

Участникът правилно маркира четвъртата алтернатива и в понеделник ще може да усили облагата си, като на негово разположение ще са три жокера. Единият от тях е жена му Мирослава.



Преди него Михаил Геновски стартира присъединяване си в телевизионната игра по бТВ с думите, че досега в телевизионната игра не е взел участие човек като него.

„ Просто поради мустака го споделих, защото не съм виждал човек с мустак в „ Стани богат “, посочи обаче Мишо и се съгласи с водещия, че в случай че завоюва 100 хиляди лв., ще си обръсне мустака.

Въпросът към него за 1000 лв. бе: „ Коя персона е известна с прозвището Кайзер Франц “? – Франц Кафка, Франц Бекенбауер, Франц Лехар и Франц Шуберт.



Тук Геновски сподели, че ще рискува и позна, че става въпрос за футболната легенда Бекенбауер.

Последва седмия въпрос: „ Мемориал, включващ скулптори на какви елементи на облеклото, се намира на брега на Дунав при Будапеща “ – Обувки, Шапки, Папийонки и Рокли.

Мишо извика от публиката на помощ обичаната си Кристина и тя му оказа помощ с първата опция.



При въпроса за 2000 лв. участникът употребява и втория си жокер: „ Кое събитие от 29 май 1919 година е първото доказателство за Теорията на относителността на Алберт Айнщайн “ – Падане на комета, Ядрен опит, Слънчево затъмнение и Магнитна стихия.

Михаил изиска „ 50:50 “ и откакто компютърът остави третата и четвъртата алтернатива, правилно маркира Слънчево затъмнение.



Впоследствие той заключи сумата от 3000 лв., а за нея бе запитан: „ В памет на коя персона на 21 юли 1937 година радиостанциите по света стопират предаванията си за 2 минути? “ – Томас Едисон, Гулиелмо Маркони, Крал Едуард VII, Теодор Рузвелт.



Мишо се обади на другар, само че Михаил Дъчев не му бе потребен. Тогава работещият в областта на финансовите технологии мъж уточни Крал Едуард VII, само че правилният отговор беше Маркони, и по този начин той си потегли с 500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР