Няма вариант заради коронавируса двубоят за световната титла в бокса

...
Няма вариант заради коронавируса двубоят за световната титла в бокса
Коментари Харесай

Хърн: Джошуа и Пулев ще играят пред публика

Няма вид поради ковид дуелът за международната купа в бокса сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да се организира без аудитория. Това разгласи през днешния ден Еди Хърн, промоутър на английския боксьор. Мачът е плануван за 20 юни на стадион " Тотнъм Хотспър " в Лондон, като Хърн се надява до тогава обстановката с ковид COVID-19 във Англия да е овладяна.

" Имаме много претрупан график в идващите месеци, тъй че се надявам вирусът да бъде стеснен и животът да продължи с естествени темпове. Боксът е неповторим във връзка с ролята на почитателите в представянето на боксьорите. Не виждам по какъв начин можем да организираме мач при закрити порти. Можете ли да си визиите по какъв начин Антъни Джошуа излиза за мача с Кубрат Пулев пред празни трибуни? Няма по какъв начин да стане. Публиката е извънредно значима за трагичния аспект на спорта, както и за това боксът да бъде ефирен артикул ", разяснява Хърн.

" Ръцете на всички са вързани решенията на държавното управление, които, несъмнено, се взимат в интереса на страната и популацията. Каквото има да се случва, ще се случи. За момента продължаваме да действаме обикновено и приготвяме невероятни събития, които се надяваме да се осъществя изцяло ", добави промоутърът на Джошуа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР