Няма нито една писмена следа, останала от работата на Националния

...
Няма нито една писмена следа, останала от работата на Националния
Коментари Харесай

Кацаров нападна Мутафчийски. За какво?

Няма нито една писмена диря, останала от работата на Националния действен щаб за битка ковид, това сподели в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Не действа щаба, тъй като няма потребност от него, изясни той. На въпрос дали употребява помощта на членовете на щаба, министърът сподели, че те всички си работят на своите постове.

Имаше моменти, в които НОЩ бяха нездравословни, сподели още Кацаров. По негови думи, заплашването със среднощни брифинги и предизвестия за чували с трупове, са предиздвикали хората да се откажат от здравна помощ, което е довело до повишение на смъртността.

„ Аз ще съм спокоен, в случай че се имунизират възрастните ”, това сподели министърът, който е убеден, че тъкмо тази мярка ще докара до спад в смъртността.

„ Ваксини имаме задоволително. Мислим какво да вършим с тези, на които им изтича периода ”, сподели още министър Кацаров и добави, че има претенции те да бъдат дарени на други страни, където има дефицит.

Той изясни също, че удължаването на периода на изключителната епидемиологична конюнктура е належащо, тъй като с него са свързани спомагателните заплащания на лекарите, както и на пенсионерите, а също и всички останали ограничения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР