Няма недостиг на конспиративни теории за края на света, но

...
Няма недостиг на конспиративни теории за края на света, но
Коментари Харесай

7 пъти, в които хората са били убедени, че светът ще свърши

Няма дефицит на тайни теории за края на света, само че за благополучие, нито една от тях не се е оказвала вярна досега. И въпреки всичко доста хора не престават да имат вяра в предсказания за идващ апокалипсис.

1. През 1910 година френски астрономи били уверени, че Халеевата комета ще унищожи живота на Земята . Това предизвикало всеобща нервност, а и много неповторими бизнес инициативи - да вземем за пример продажбата на " хапчета срещу комети ".
2. През 90-те години на XX в. тайванецът Чен Хон-мин основал религиозна група, преместил се в Съединени американски щати и разказвал наляво и надясно, че на 31 март 1998 година Бог ще слезе на Земята в галактически транспортен съд и ще вземе със себе си единствено Чен и неговите почитатели. След като това не се случило, " пророкът " въпреки всичко признал, че е приказвал цялостни нелепости.
3. През 2000 година се популяризирал слух, че бъг ще удари всички компютри по света и това ще докара до последователно изгубване на цивилизацията . По това време милиони долари били изхарчени за възобновяване и отбрана на компютърните системи.
Кои са останалите случаи разберете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР