Няма да влизаме в парламента. Тези театрални сценки, които гледахме

...
Няма да влизаме в парламента. Тези театрални сценки, които гледахме
Коментари Харесай

Александър Симов: Коалиция БСП - АБВ няма да има

Няма да влизаме в Народното събрание. Тези театрални сценки, които гледахме през днешния ден не вземат решение казуса. Преференциите са значима част от нашата борба, само че държим още веднъж да се възвърне дебата за машинното гласоподаване. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Настояваме да се възвърне правото на касационна тъжба във Върховния съд, добави той. „ Преференцията работи, на хората им харесва “, безапелационни са от Българска социалистическа партия.

„ Дебатът за преференцията се водеше сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е и новата коалиция. Решението бе осребряване на корпоративен избор. Този цирк сме го гледали “, сподели Симов. „ Въпросът за изборните правила е основен. Хората желаят да си запазят преференцията “, съобщи той.

„ Коалиция БСП-АБВ няма да има. АБВ не са потвърдили своята принадлежност към лявото пространство. Те бяха влезнали в коалиция с ГЕРБ. Не могат да претендират за каквото и да е “, увери Симов.

„ Оттук нататък Българска социалистическа партия не влиза и на взе участие в работата на Народно събрание. Търсим разговор от разнообразни политически организации “, сподели още Александър Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР