няма да търси скъпи нови попълнения през януари, заяви мениджърът

...
няма да търси скъпи нови попълнения през януари, заяви мениджърът
Коментари Харесай

От Манчестър Сити не планират нови попълнения през януари

няма да търси скъпи нови попълнения през януари, съобщи мениджърът на тима Пеп Гуардиола. Клубът е обиден от финансовата рецесия поради пандемията от ковид и няма да бъде деен на зимния трансферен пазар, макар проблемите в офанзива.

Рекордьорът по голове за клуба има проблеми с травми и към момента не се е разписал през този сезон. Другият главен нападател има единствено две попадения през тази акция. Сити има единствено 19 маркирани гола в 13 кръга във Висшата лига, съвсем на половина от 37-те, които тимът осъществя по същото време през предишния сезон.

" Не, не чакам да привличаме нови играчи през януари, тъй като икономическата обстановка по целия свят е такава, каквато е. Всички клубове страдат, ние не сме изключение ", разяснява Гуардиола.

Мениджърът продължава да има вяра, че привлеченият от португалски бранител Рубен Диас ще бъде главен състезател в тима през идващите години. " Рубен не е направил и една неточност и постоянно е съсредоточен на терена. Купихме извънреден бранител, също така е и страховит човек. Рубен ще ни донесе доста триумфи ", сподели още Гуардиола.
Премиър лийг 14 кръг, събота 19 декември  Саутхамптън 0:1краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР