Спомняте ли си къде бяхте, когато чухте, че самолети са

...
Спомняте ли си къде бяхте, когато чухте, че самолети са
Коментари Харесай

Отбивките по мемори лейн

Спомняте ли си къде бяхте, когато чухте, че самолети са блъснали Световния търговски център? Че совалката на Чалънджър е експлодирала? Или че Нелсън Мандела е бил освободен?

Вашите мемоари може да са разнообразни от моите, само че не толкоз разнообразни, колкото тези на Фиона Брум. Спомням си, че гледах телевизионни фрагменти онлайн по какъв начин Нелсън Мандела върви към свободата след 27 години в плен, до момента в който Брум, публицист и откривател на паранормални феномени, си спомня по какъв начин Нелсън Мандела умира в пандиза през 80-те години.

Когато Брум откри, че не е единственият човек, който си спомня различна версия на събитията, тя започва уеб страница за това, което назова „ Ефектът на Мандела “. На него тя събра споделени мемоари, които като че ли опонират на историческите записи. (Сайтът към този момент не е онлайн, само че не се опасявайте, Брум разгласява 15-томна антология с тези любопитни мемоари.)

Мандела, несъмнено, не е починал в пандиза. По време на скорошно пътешестване до Южна Африка посетих остров Робен, където...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР