Стоейки на върха на постланите с червени килими стълби тази

...
Стоейки на върха на постланите с червени килими стълби тази
Коментари Харесай

Айрис Кноблох, шефката на Кан, изправена пред момента #MeToo във Франция

Стоейки на върха на постланите с червени килими стълби тази седмица с артиста Мерил Стрийп, президентът на филмовия фестивал в Кан Айрис Кноблох изглеждаше във всеки сантиметър облечена във висшата мода доайен на световната кино промишленост.

Но надалеч от роклите и блясъка, настроението в Кан беше подкопано тази година от възходящите кавги за полово непозволено държание, разтърсващи висшите ешелони на френския кино свят, който беше муден да отговори на придвижването #MeToo.

С привършен лист от филми, защото промишлеността постепенно се възвръща от холивудските стачки, втората година на Knobloch отпред е изпълнена с проблеми, които би трябвало да се решат, до момента в който тя се стреми да резервира международните най-големият кино фестивал, подобаващ в лицето на възходящото въздействие на противници като Венеция и Торонто.  

Но хората, които я познават, споделят, че 61-годишната някогашна изпълнителна директорка на Warner Media в Европа, която е израснала в Германия, където е обучавана като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР