Няма да се завръща в Министерството на културата. Имам работа

...
Няма да се завръща в Министерството на културата. Имам работа
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Има личностна фиксация към Гешев тип стани да седна. Той ги победи със законите

Няма да се завръща в Министерството на културата. Имам работа в ателието си. Това съобщи за „ Твоят ден ” депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов. Той ще е най-възрастният депутат в новия парламент.

" Прекалено надалеч отидохме в разделянето и омразата. България е на всички, без значение от нашите убеждения, по тази причина трябват мъдрост и примирение. Да приказваш за корупция без доказателства е уязвимост в политиката. Няма прокажени партии, няма потвърдена корупция в ГЕРБ. Станахме очевидци на нещо доста грозно - съдружни сътрудници се назовават мутри и корумпирани. Има личностна фиксация към Гешев вид " стани да седна ". Не можаха да го смъкват, тъй като беззаконието не е политика. Той ги победи със законите ", съобщи той.
Според него липсва промяна в правосъдната власт, с цел да има правораздаване и истина. " Промяната на системата е гражданска война, другото е да си подмятаме яйчица. Така че да сведат глави - другояче ще има мантра - бездарието не е недостатък, само че е скотщина. Управлението на кабинета " Петков " ни направи врагове на Русия. Много сме мънички да им се " дръвчим ". Можем да имаме позиция, без да го вършим. Ако има нови избори, не е добре за България. Липсата на разсъдък ще направи бели, а омразата поражда ненавист и няма да има край ", счита Рашидов.

По думите му предните ръководещи не са създали нищо. " Смених отоплението си от газ на климатици и това ми коства кофа с пари ", сподели той.

" Завърнах се в политиката, тъй като се нагледах на инфантилност, бездарие и доверчивост. Борисов в никакъв случай не ме е отпращал от ГЕРБ. Загубихме Пловдив, искахме да си го върнем и взех решение да оказа помощ ", разкри Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР