Няма да коментираме резултати тази вечер. Първо искам да благодаря

...
Няма да коментираме резултати тази вечер. Първо искам да благодаря
Коментари Харесай

БСП: Няма да коментираме резултати, правим паралелно преброяване

" Няма да разясняваме резултати довечера. Първо желая да благодаря на всички български жители, които в днешния ден излязоха и упражниха своето право на глас, макар заканите за неприятно време, сняг, мраз, макар заканите от Коронавирус рецесията, която ще ги разболее, в случай че отидат да гласоподават. Не се изплашиха и към над 50% излязоха и упражниха своето право на глас. Искам да благодаря на всички участници в СИК. "

Това съобщи ръководителят на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски на брифинг във връзка първите предварителни изборни резултати. По информация на социологическите организации левицата остава на трето място след партията на Слави Трифонов " ИТН ".

" Поради динамичността на социологическите прогнози, екзитполовете, които се демонстрират сега по медиите, няма да разясняваме резултатите довечера. Ние правим цялостно редом броене във всички секции в страната. Резултатите от това редом броене ще ви бъдат предоставени незабавно откакто имаме всички протоколи. И се надяваме, несъмнено, тези резултати да съвпаднат с тези резултати, които по-късно ще разгласи ЦИК. Всички мнения по отношение на тези планирани екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще разясняваме същински резултати ", съобщи Свиленски.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР