Няма адекватна здравна политика в България. В някои страни държавните

...
Няма адекватна здравна политика в България. В някои страни държавните
Коментари Харесай

Витанов: Петков и Василев ще направят партия и ще ангажират десни избиратели

" Няма съответна здравна политика в България. В някои страни държавните чиновници са задължени да се имунизират и санкциите са солени, в случай че това не се случи ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Петър Витанов, началник на групата на българските социалисти в Екологичен потенциал.

Той добави, че в Европа сега се отварят бизнеси, тъй като там огромна част от хората са имунизирани, до момента в който у нас това не е по този начин, както и равнищата на смъртност са разнообразни у нас и в страните от Западна Европа.

За него партиите би трябвало да бъдат виновни по този проблем, тъй като съществена цел би трябвало да бъде опазване здравето на българските жители.

" Може и да се приказва за нарушение на човешки права, само че те се разгръщат единствено до ненарушаване на правата на другите хора ", безапелационен бе евродепутатът.

Според него не трябва да се забавя внасянето на Плана за възобновяване, с цел да може бизнесът и стопанската система да си поемат глътка въздух със средствата, които се поставят.

" Развитите страни си пазят ползите, а ние би трябвало да създадем по този начин, че реализирането на Зелената договорка да не стане за сметка на бедните български жители ", счита Витанов.

" Бруталното полицейско принуждение, което се случи в България, също е част от върховенството на закона и това се вижда от европейските институции. Трябва да се възстановят демократичните обичаи в страната ни, които бяха разрушени от държавното управление на ГЕРБ ", съобщи той във връзка с рецензиите от страна на Европа за проблемите със правосъдната система.

За съставянето на нова партия от страна на министрите Кирил Петков и Асен Василев ръководителят на групата на българските социалисти в Екологичен потенциал Петър Витанов позволява, че те ще създадат нов политически индивид, само че не счита това да е президентски план и съобщи, че губещи от него ще са десните партии, защото ще бъдат привлечени техните гласоподаватели.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР