Няколко силни женски образа се преплитат в новия роман Жените

...
Няколко силни женски образа се преплитат в новия роман Жените
Коментари Харесай

Кои са „Жените на другите“ в новия роман на Георги Връбчев

Няколко мощни женски облика се преплитат в новия разказ „ Жените на другите “ на Георги Връбчев, който излезе от щемпел в края на април. Яркото наличие на нежната половина от света трансформира книгата в освен това от занимателна, лятна и стилна история, разказана със забележителна доза възприятие за комизъм.

Действието в романа ще ви придвижи на българското Черноморие през лятото, където ще  срещнете Тони Кис - финансов специалист на свободна процедура, млад, условно „ пенсиониран за заслуги “. С присъщ усет към известния в последно време свят на криптовалутите, само че във ваканционно въодушевление за завършения, той се любува на всяка глътка морски въздух, до момента в който една необикновена обстановка не трансформира идващите му дни в престъпен сюжет с комични оттенъци.



Тони Кис обича еднообразно мощно, както живота, по този начин и дамите, само че по оня необикновен, кавалерски и демодиран метод, който ги кара да се усещат мечтани когато и да е. Мил, методичен и задоволително прелъстителен, той е мъж фантазия за всяка жена в разгара на сезона.

„ Когато описах историята на себе си, още преди да се трансформира в занимателен разказ, с лек, само че ангажиращ сюжет, знаех, че желая да разкрия положителните черти, които Тони Кис вижда в характера на дамите, без да подценява нито една от тях. Вярвам, че това предопредели пътя на романа “,

споделя Георги Връбчев, създател на четири книги и притежател на няколко интернационалните награди от влиятелни литературни състезания в Италия и Израел.

Тони Кис е богат, остроумен и самостоятелен, с гладка кожа, висок, със спортно телосложение. Има възможност да си помислите, че не съществува подобен мъж, само че няма по какъв начин да не го забележите. Ако тъкмо в този момент погледнете към плажа, ще видите по какъв начин стройното му тяло се хвърля надълбоко във водите на Черно море, с цел да избави Джули. Жената, която трансформира визията му за същинско наслаждение, до момента в който прекарва няколко безметежни и буйни денонощия с нея, без да подозира, че скоро ще попадне в любовен многоъгълник, в който ще се окаже използван и непотребен.

„ Жените на другите “ (издателство „ Планини “) е история за взаимна деликатност, шумни празненства и разкош, криптовалути и акции, изменничества и амнистия, които разкриват деликатната природа на основния воин Тони Кис. Той не просто обича дамите в миг на фамилиарност и прилив на мъжка сила, само че демонстрира, че цени човешките им достолепия.

„ Живеем в свят, в който дамите имат от ден на ден отговорности, а някои от тях даже изпитват виновност, че не се оправят. Това постоянно ги кара да се усещат неудовлетворени, по тази причина сме длъжни да се отнасяме с повече почитание, когато поддържаме връзка между тях “, допълват от издателство „ Планини “.

Корицата на романа „ Жените на другите “ е по дизайн на Фиделия Косева.



За Георги Връбчев:

Георги Връбчев е роден в гр. София, като приключва приблизително обучение в ЕГ „ Бертолт Брехт ” – гр. Пазарджик, а по-късно придобива компетентност „ Право “ в юридическия факултет на СУ „ Св. Климент Охридски ”. Работи като нотариус. Автор е на книгите „ Някъде...там...някъде ” (2008), „ Акорди ” (2021), „ Ерик: Сказание за силата “ (2022). Пише както прозаичност, по този начин и лирика, член е на Съюза на българските писатели. Георги Връбчев е създател на текста за песента „ Тервел ” от албума „ Великите владетели ” на група „ Епизод “, както и на стихотворението „ На Майка България ”, включено в италианския лиричен алманах „ L`attesa ”/„ Очакване ”, публикуван през 2012 година.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР