Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията

...
Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията
Коментари Харесай

Езотерика: Признаци, които показват, че душата ви се е реинкарнирала

 1-50

Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията за реинкарнацията, прераждането. Казано по- просто, това е вярата в прераждането на душите. Много хора това ги  притегля, тъй като им е прелестно да си мислят, че  могат от цвете да станат човек, а по-късно, да речем, някакво животно. Адептите на философията на прераждането споделят, че има 6 признака, по които може да се разбере, че душата ви се е преродила.

 1  2  3

4. Моменти на предугаждане

Индусите имат вяра, че от време на време на хората може да им се открие бъдещето посредством мисли, усеща и зрение. Юнг отнася това към груповото подсъзнание. Механизмът за него  е незнаен, само че източните философи считат, че у хората с прераждане това  е допустимо.

5. Чувствате се по-стари

Този феномен може да се прояви, когато човек си мисли, че душата му е живяла  по-дълго, в сравнение с самият той. Ако сте мъдри не за годините си, или се усещат по-зрели в сравнение с би трябвало, е допустимо,   зад вас да има  минало, а в този момент е една от вашите реинкарнации.

6. На човек безумно му харесват други столетия или култури

Ами, да вземем за пример, някой е роден през 1988 година, а безумно го привличат  20-те години. Или породист немец внезапно се усеща като вкъщи си, откакто е попадал, да речем, в Сан Франциско. Ако се има вяра на  индуската доктрина, това не е просто ей по този начин, а  тези хора към този момент са били там, живели са на  това място в друго време. Но в предходния си живот.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР