Всеки ден нашето тяло пропуска през себе си колосално количество

...
Всеки ден нашето тяло пропуска през себе си колосално количество
Коментари Харесай

Ако искате подкрепата на Съдбата, елиминирайте тези 7 разрушителни действия

Всеки ден нашето тяло пропуща през себе си колосално количество сила: взема и дава, дава и отнема… Важно е да се научите по какъв начин вярно да разпределяте своя запас.

Не блокирайте потока на позитивна сила и личното си благополучие …

Само мощният човек е кадърен на благополучие. Слабите в никакъв случай няма да проумеят магическото възприятие, което основава същински чудеса.

Става дума за ментална, духовна и психическа мощ.

Естествено, в живота е значимо да се научите по какъв начин вярно да разпределяте енергийния си запас, с цел да станете мощен, всесилен, мощен, благополучен, кадърен да вървите напред, умишлено да възприемате какво се случва, да не падате на дъното от нужните житейски обстановки, и така нататък

През гръбначния ни дирек минават 7 енергийни канала, всеки от които дава отговор за най-важните функционалности в нашия живот.

Представете си, че сте голямо пухкаво дърво, а гръбнакът е дънер. Дърво със мощен мощен дънер може да издържи на всевъзможни ветрове, урагани, неприятно време, топлота и сняг, в случай че има мощни корени, получава минерали, вижда светлина, има място за напредък. Чрез ствола дървото получава от земята мощ, вода, всичко належащо за напредък и живот.

Същото е и с индивида. Енергията тече по гръбначния дирек, който е опора и основа на всеки.

А в случай че прекъснете потоците, тогава не можете даже да мислите за някаква мощ на индивида.

Разрушение, яд, неодобрение, злоба, яд и възмущение към целия свят се задействат, когато човек употребява своите канали необразовано.

Действия, които блокират развиването, щастието и каналите на позитивна сила и въздействат неподходящо на човек:

1. Неприемане на себе си.

Тук става дума за това, когато човек не търси себе си, не се пробва да се разбере и познае. Няма смисъл в живота му. Той не е същински извърнат към себе си. Той въобще не основава нищо от словата си. Само разрушава и подлага на критика.

Неговото значение са дейностите и живота на другите хора. За сметка на тях той някак си се изхранва, обиждайки другите, обезценявайки труда им, пускайки бодилчета. Но това е разрушителна сила. Никога няма да даде опция на човек да пораства, да стане по-силен, да реализира щастливо положение.

2. СамоОбезценяване.

Това е, когато човек не има вяра в личните си сили и гении, умения и качества, опасява се да се разгласи и да маркира персонални граници и живее във вътрешността доста безшумно и мъчително. Такъв човек непрекъснато се пробва да бъде комфортен, добър, потиска възприятието на експанзия, изглажда всевъзможни спорове, даже в случай че в последна сметка се окаже най-наранената страна. За него „ неприятен свят “ и „ безшумно върви, ще продължиш “ са най-хубавите лозунги.

3. Страх да бъдеш себе си.

Човек живее в непозната „ кожа “, играе роля, само че се крие. Изведнъж някой ще обиди. В това отношение силата е блокирана, не тече, не се демонстрира в света. Съответно новата сила също не идва отникъде, защото човек не живее личния си живот, не прави личен бизнес и е с неверните хора.

4. Гняв и възмущение към родителите.

Ситуациите са разнообразни. И всеки от нас е израснал в безусловно неповторими условия. Но има едно общо нещо – всички сме деца на родителите си. Искаме или не, те ни дадоха този живот. И непрекъснато да обвинявате всичко тяхно, пробвайки се да прикриете своята уязвимост и страхове с техните дейности, значи да блокирате всевъзможни инициативи за себе си, да блокирате силата и жизнеността.

Нашите родители направиха всичко допустимо за нас. Те не са стандарти на човещина, а елементарни хора. Но към този момент сте възрастен. Никой не ви безпокои, никой не ви държи ръката, никой не споделя „ стоп “ онлайн! Простете, приемете, благодарете откровено за цялостен живот.

5. Да не позволявате на другите да бъдат това, което са.

Когато човек изрично не може да одобри триумфите и успехите на другите хора, тяхното мнение и живот, тогава точно в тези пристъпи на злоба и яд той дава всичко, което има – мощ, сила, светлина. Вселената разпределя силата на съзиданието и положителното. Тя не схваща думи и не схваща обръщения. Но тя усеща по какъв начин силата тече.

И когато единият завижда на другия в черно, тогава над другия в този миг светва някакъв знак „ той може всичко, той се е справил добре, той е воин, той е мощ “. Вселената разчита този сигнал и дава на индивида спомагателна мощ и поддръжка. Завистникът остава с нос забит в още по-голямо зло. Защото вместо да се занимава с живота си, да се пробва да прави нещо и да върви напред, той насочва цялото си внимание към изцяло непознати неща и хора.

6. Липса на развиване.

Става въпрос за това, когато човек в даден миг се разгласи за експерт в живота, отхвърля се от развиването си и се пробва да изживее остатъка от живота си с едно и също движение и събития. Поради това човек не може да одобри промени, трепери от всяка вест, опасява се от най-малките промени (смърт, овакантяване, изменничество, уволняване и др.)

А животът течеше, тече и постоянно ще тече. И това ще бъде море от разнообразни събития и завършения. Той в никакъв случай няма да спре на мястото, което е уютно и комфортно за вас. Следователно човек никога не може да спре личното си развиване. Саморазвитие: мислене, анализиране на минал опит, търсене на нови качества, надграждане на съществуващи умения и гении и други

7. Пренебрегване на тялото и здравето.

Това е закононарушение против себе си. Ето за какво, не забравяйте да наблюдавате вашето „ дърво “.

Здрав сън. Елементарни физически извършения и разходки на улицата. Храна, която е добра. Положителни страсти. Прекарване на време за неща, които са потребни и дават уроци. Слънчева светлина (реална и тази за знанието).

Колкото повече забравяте за себе си, насочвайки силата си към живота на други хора, техните триумфи и каузи, към събития, които нямат нищо общо с вас, толкоз повече губите сила. Раздавате силите си и не ставате могъщи. Вие се самоотслабвате и непрекъснато изпитвате незадоволеност от живота.

Погрижете се за себе си за ден-два и обърнете внимание какъв брой време в действителност живеете живота си, обмисляте мислите си, вършиме това, което е значимо и належащо за вас, и какъв брой време отделяте на изцяло непознати, ненужни вести, рецензия и кавги, наказание, възмущение, горест, „ храносмилане “ на предишното и други

Колкото по-скоро се заемете със себе си, толкоз по-силно, по-разкошно и по-силно ще пораства „ дървото “ на вашия личен живот.

Автор: Just Liu


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР