Когато сте в безизходица, празнувайте – в този момент вие

...
Когато сте в безизходица, празнувайте – в този момент вие
Коментари Харесай

Когато сте в безизходица – празнувайте!

 Когато сте в невъзможност, празнувайте – в този миг вие сте освободени от потребността да знаете, освободени от бремето на експертизата. Няма стъпки от комплициране към яснота; вие ясно виждате объркването и яснотата към този момент е по-близо.

Ако имате подозрения, празнувайте. Все още сте любопитен. Не сте се примирили с отговори от втора употреба и не сте се фиксирали върху закрепено умозаключение. Вие сте свободни от увереността, огромното оръжие на егото.

Когато изпитвате боязън, празнувайте. Пренасяте се в незнайното, напускате света на познатите неща, умиращия остарял свят. Стъпете в новото. Страхът и вълнението са тук до вас. Илюзорната ризница на отделения от живота аз се разпада и животът се втурва във вас като поток.

Когато се чувствате ядосани, празнувайте. Усетете неговата простотия, силата на плача на този велоцираптор. Животът излива своята сурова, нефилтрирана мощ през вас. На път сте да намерите своята ария, да се борите за това, което е вярно със пристрастеност, да подкрепяте тези, които нямат глас.

Когато сте изгубени и не знаете какво да вършиме, празнувайте. Във всяко огромно пътешестване героят от време на време губи пътя си. Загуби и откри себе си. Намерете наличието си, дъха, туптенето на антично сърце. Направете голяма стъпка в незнанието, съвършена стъпка. Доверете се и на подозренията. И вашият път ще ви откри, миг след миг.

Когато се чувствате тъжни, празнувайте. Не сте замръзнали. Не сте затворили сърцето си за нежелани неща. Вие сте фини и отворени към живота. Тъгата, този остарял другар, пристигна при вас за помощ. Не е неточност. Тя желае единствено да се стопли на огъня на вашето наличие.

Когато чувствате, че не можете да се насладите на живота, празнувайте. Вие сте почтен със себе си, виждате истината на момента и очите ви са отворени.

Джеф Фостър

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР