Повечето от нас са преживели лично предателство, но какво всъщност

...
Повечето от нас са преживели лично предателство, но какво всъщност
Коментари Харесай

Духовното значение на предателството

 Повечето от нас са претърпели персонално изменничество, само че какво в действителност значи да бъдеш предаден?

Предателството постоянно е съпроводено с огромна и съвсем непоносима болежка. Чувството за предаден или отритнат може да докара до такова обезсърчение, че една любовна история от време на време да приключи с покруса и възмездие.

Кармичните последствия от измяната не се лимитират до страсти и неспазване на обещания, дадени един на различен. Факт е, че любовта надалеч надвишава физическите бариери и сантименталната обвързаност, намирайки своето продължение в астралните и духовните измерения.

Предателството   като нравствен раздор

Всички ние имаме право да живеем както желаеме, макар обществените правила и условия, които сме основали. Всички взаимоотношения и култури заслужават почитание и всички форми на благополучие са еднообразно почтени. По този метод следствията от нашите решения в една връзка, както и тяхното влияние върху колегата, постоянно зависят от единодушието сред страните в тази връзка.

Разбирайки, че в една връзка ние обменяме сила с сътрудник и че тази прочувствена връзка има последици, е елементарно да стигнем до извода, че когато влезем по отношение на някой, който е в профил, се основава енергиен безпорядък. Въпреки това, в случай че се реализира съглашение сред сътрудниците за въвеждане на трето лице във връзката, това демонстрира съзнателна и енергична отвореност към вероятни последици.

Ако някой е предаден или излъган, тогава всичко е доста по-сериозно. Може да мислите, че лъжата ви е добре скрита, само че излъганият я усеща. Запознати ли сте с концепцията за мощна вътрешен глас? Съществува и има духовно начало. Получаваме предизвестия от горната страна за неприятните планове на различен човек и желанието му да ни измами по най-различни способи.

От това произтичат енергийните последствия от измяната, защото подозренията и несигурността, които провокират съмнение, могат да доведат до мощен вътрешен енергиен дисбаланс на индивида, който ще бъде обиден и този, който го е предал.

Енергията става непоносима, всичко рухва и до момента в който казусът не бъде решен, животът може да спре и даже да замръзне.

Ако съмненията за изменничество се потвърдят, това води до изблик на яд и ненавист, които вредят освен на тези, които ги изпитват, само че и на този, към който са ориентирани. Отново, всичко е обвързвано с карма.

Независимо от аргументите, довели до изневярата, когато накараме различен човек да страда, ние по този метод всяваме в него възприятие, което непроменяемо ще покълне в бъдеще. Дори този човек да не ни желае зло и да реагира зряло на получената психическа контузия, потиснатите в него страсти и следствията от тях не могат да бъдат избегнати.

Предателството може да промени живота на човек вечно. Вече знаем, че духовната мощ на прочувствения дисбаланс може да отвори пътя към превръщането в един тип „ нравствен фанатик “.

Поведението и прочувствената памет на човек могат да се трансформират вечно. Например, някой, който преди този момент не е бил ревностен, след изменничество може да стане изцяло друг. И някой, който преди е бил доверчив, може просто да загуби способността да се довери още веднъж на някого.

Можеш да обичаш различен човек. Сложността на нашия живот и битие единствено способстват за тов

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР