Малка кражба създаде главоболия за водач на Пежо в столицата.

...
Малка кражба създаде главоболия за водач на Пежо в столицата.
Коментари Харесай

Поръчка за части! Кражба ядоса шофьор СНИМКИ

Малка кражба сътвори главоболия за лидер на " Пежо " в столицата. Задигната е кора на багажник в квартал " Гоце Делчев ".

" Поредната дивотия на някой наркоман. Счупил ми е прозореца, с цел да ми вземе кората на багажника, нищо друго не е пипал. Знам, че е очевидно поръчка Но единствено да има шанс да излезе някъде по камери към колата ", написа пострадалия Пепко П.

Той прибавя, че тази дребна кражба ще му коства общо към 350 лв. и доста нерви за циркулиране на града.

" Вече си купих стъкло с монтажа общо 140.лв и кора от морга за 200лв. Представете си този наркоман очевидно го е направил за 50-100лв не повече, а мен ме вкара с 340 лева и обиколка на София. Просто би трябвало да се моли да не се яви някъде по камерите. Между другото 4 коли след моята имаше същото Пежо и аз преднамерено ревизирах дали има кора откъм гърба и имаше, само че неговата кола не е пипнал. " отбелязва мъжът.

Според други поданици очевидно в региона има група, която работи по такива " задания ".

" Явно си има групичка обикаляща квартала от 2-3 седмици. Забелязвам, че за този интервал от време много коли към зала Триадица, 104-то, 40-та градина и карето бл 235-240 има много коли с изчезнали огледала, или елементи от огледала. На много коли липсват емблемите Тойоти, БМВ, Опели и така нататък От няколко дни имам работа към 35-та градина в Стрелбище и там е същото състояние с колите. ", разяснява Т. Миланова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР