Пътната агенция въведе специални мерки за пътуването преди Великденските празници.Дни

...
Пътната агенция въведе специални мерки за пътуването преди Великденските празници.Дни
Коментари Харесай

По празниците на АМ Хемус: До 3 май ще е двупосочно движението в посока Варна, а на 5 и 6 ще е двупосочно – но посока София

Пътната организация вкара специфични ограничения за пътуването преди Великденските празници.

Дни преди началото на празниците настоящите поправки на Автомагистрала " Тракия “ завършиха и съществени тапи не се чакат нито през днешния ден, нито в идващите дни.

Малко по-различна е ситуацията на " Хемус “. Там продължава ремонтът на двата тунела. Затова за избягването на усложнения в трафика са планувани ограничения. Движението през идващите дни – до 3 май ще е в двете посоки посока Варна, а на 5 и 6 ще е в двете посоки – само че посока София.

Предвидени са ограничения и за тежкотоварния трафик. В часовете, когато се чака придвижването да е най-интензивно, камионите ще се пренасочват по обходни направления. При потребност ще бъдат спирани да изчакат на място.

" За празниците няма да има никакви проблеми. На Автомагистрала " Тракия “ няма настоящи поправки, на Автомагистрала " Хемус “ продължава до юни ремонтът при тунелите. При потребност ще се стопира трафикът за камиони, за леки коли - няма. Пътна полиция ще контролират ситуацията “, споделя инж. Стоян Николов, представен от bTV.

На 8 май, незабавно след края на великденските празници, ремонтите на Автомагистрала " Тракия “ не престават. Точно на 20 км продължава и ремонтът на мостовото оборудване, само че в посока столицата.

Планирани са още два ремонта на " Тракия “ в региона на Стара Загора и Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР