Някои от тях вече са на пазара, другите очакваме всеки

...
Някои от тях вече са на пазара, другите очакваме всеки
Коментари Харесай

Четири от най-добрите смарт телевизори за 2022 г.

Някои от тях към този момент са на пазара, другите чакаме всеки миг да се появят.

Но едно е несъмнено – това са най-хубавите смарт тв приемници за 2022 година и с тях ще получите качествено и пълноценно развлечение от дивана вкъщи.

Това е най-хубавото, което можете да имате все още от позиция на технологиите, в това число 4К резолюция, пъстър HDR, поддръжка на HDMI 2.1 и VRR за игрови конзоли и компютри.

И това е минимумът.

Samsung QN900A Neo QLED 8K

Перфектното качество на картината на Samsung е добре познато, а при този модел то може да е с размери 65, 75 и 85 инча. Тук резолюцията е 8К и слага нова, още по-висока летва при тв приемниците от висок клас – зашеметяващо качество на картината, съвършени цвят и бляскавост, необикновено черно и супер тон.

Светодиодите в този тв приемник са по-малки – 1/40 от дебелината на общоприетите, което разрешава да гледате картина с доста по-прецизни елементи и на процедура невидими преходи в цветовете. Специално за геймърите – HDMI 2.1 и eARC функционалности. Можете да получите 4K/120fps или 8K/60fps, има също по този начин Game Motion Plus и AMD FreeSync Premium Pro.

LG G1 Gallery Series OLED

Този тв приемник има удивителен дизайн – може да наподобява съвсем като тънка картина на стената с размер 55, 65 или 77 инча. Това е усъвършенствана версия на миналогодишния модел, още по-изискана и с повече благоприятни условия.

Новата OLED evo технология на марката не е за подценяване – тя дава по-добра бляскавост, без да утежнява качеството на картината. Добавете и Dolby Atmos звукова система със зашеметяващи басове, както и процесор a9 Gen 4 с изкуствен интелект, който умее още по-качествено увеличение и обработка на обекти на екрана, и ще разберете за какво този тв приемник е в листата ни.



Sony A90J OLED

Това е най-хубавото, което Sony ще извади тази година на пазара на смарт тв приемници. Той е извънредно подобаващ за почитателите на домашното кино и носи последните разработки на компанията – когнитивен процесор XR, Pixel Contrast Booster за по-интензивни елементи на картината, нова OLED функционалност X-Motion Clarity.

Предлага се с размери 50, 55, 65 и 75 инча. Що се отнася до звука, получавате съвършената система Sony Acoustic Surface Audio с два спомагателни субуфера и автоматизирано акустично калибриране, посредством което можете да оптимизирате звука в стаята единствено с няколко бързи теста.

TCL 6-Series с Mini LED

Последното ни предложение е по-бюджетно, само че въпреки всичко е доста, доста положително. Тази серия на Mini LED е с доста по-добри бляскавост и цветове и за пръв път предлага THX сертифициран режим на игра за 1440p/120Hz игри.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР