Новото попълнение на Лудогорец - Раи Насимиенто де Оливейра, призна,

...
Новото попълнение на Лудогорец - Раи Насимиенто де Оливейра, призна,
Коментари Харесай

Раи Насимиенто: Офертата на Лудогорец бе най-доброто нещо за мен

Новото попълнение на Лудогорец - Раи Насимиенто де Оливейра, призна, че не е могъл да откаже офертата на разградчани. Днес той бе показан публично на нарочна конференция.

Бразилецът добави, че с изключение на предлагането от страна на Лудогорец, той е имал още няколко оферти.

„ Когато получих офертата от Лудогорец, разговарях с моите сътрудници, имах и други предложения, само че откакто проучихме Лудогорец, разбрах, че това е най-хубавото за мен. Бях три месеца без клуб, само че това не значи, че не съм упражнявал и не съм се готвил както прилича за един състезател. Говорих с треньори, ще ми би трябвало малко време с цел да вляза в темп. Както към този момент споделих, знам историята на клуба, знам, че откогато е в елита, клубът е първенец. Това е част от историята ”, сподели Насимиенто при представянето си.

Имам задоволително време да се срещна с българския футбол и да се приспособявам, само че знаете, че нашата цел е ясна. Искам да ви кажа, че от 12 годишен играя и пребивавам на студено място, тъй че времето тук не е проблем за мен. В Сарагоса стартира моята кариера. Не мога да го сравнявам  с тук, само че ще се опитам да се приспособявам бързо и това да не е проблем. Разговарях със Сисиньо, говорихме за футбола, за акомодацията. Сисиньо ми сподели, че това е един доста добър клуб, той се е приспособил в града и страната.  Смята, че и аз ще се приспособявам бързо ”, добави той.

В кариерата си до този миг Раи Насимиенто е играл дружно с нападателя на Левски Роналдо. Той призна, че е приказвал и с него.  

„ Разговарял съм с Роналдо един път за Левски. Каза, че всичко е наред, само че не сме влизали в детайлности. След като към този момент съм в България, ще приказваме още веднъж и ще обсъдим нещата ”, приключи бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР