БОСТЪН (AP) — Джейлън Браун достигна най-високото си ниво в

...
БОСТЪН (AP) — Джейлън Браун достигна най-високото си ниво в
Коментари Харесай

Браун достигна най-високото си ниво в плейофите в кариерата с 40 точки, Селтикс победи Пейсърс, за да поведе с 2-0 в Изток

БОСТЪН (AP) — Джейлън Браун доближи най-високото си равнище в плейофите в кариерата си с 40 точки, 10 от които помогнаха на Бостън да избяга 20 следващи точки през първото полувреме, с цел да поведат вечно, а Селтикс победиха Индиана Пейсърс със 126-110 в четвъртък вечер, с цел да открият преднина от 2-0 във финалите на Източната конференция.

Следва в мач 1, когато неговата тройка 5,7 секунди до края на постоянното време наложи продължения, Браун оказа помощ на Бостън да трансформира недостига от пет точки през първата четвърт в преднина от 15 точки през втората четвърт.

Джейсън Тейтъм и Дерик Уайт вкараха по 23 точки, а Джру Холидей имаше 15 точки и 10 асистенции за поставените в топ Селтикс, които изгубиха мач 2 и в двете си предходни серии този следсезон.

Паскал Сиакам означи 28 за Индиана, който се завръща вкъщи за игри 3 и 4 в събота и понеделник вечерта. Tyrese Haliburton, който имаше 25 точки и 10 асистенции при започване на серията, имаше 10 точки и 8 асистенции в четвъртък,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР