Новото издание на международната бойна галавечер ще се проведе на

...
Новото издание на международната бойна галавечер ще се проведе на
Коментари Харесай

Трима българи излизат на арената на SENSHI 13 в битка за поясите

Новото издание на интернационалната бойна галавечер ще се организира на 10 септември в „ Св. Св. Константин и Елена “

Изящни техники, военен дух и хъс за победа до самия край ще покажат трима от най-хубавите и перспективни български бойци в новото зрелищно плажно издание на интернационалната бойна галавечер. На 10 септември от 19 часа на плажапред ресторант „ Море “в курортния комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “ бойни звезди от целия свят ще се изправят на разгорещената сцена на SENSHI в 13 титанични конфликти за наслада на феновете на бойните спортове.

В непредвидим дуел и търсене на успеха един от най-хубавите български бойци Драгомир Петров ще премери сили против Исам Чадид, който ще направи своя дебютвъв веригата. Петров е четирикратен народен първенец на България по кикбокс и Европейски първенец по муай тай на „ EMC “. Чадид е първенец на Испания, европейски ISKA първенец и победител в шампионата „ Glory of Hero “. Двамата ще се срещнат в яростен дуел в категория до 70 кг. по разпоредбите на KWU Full Contact.

На кръга на SENSHI 13 ще се изправи и един от уважаваните и надарени кикбоксьори в България – Атанас Божилов, който е международен WAKO PRO K-1 първенец и ще търси своята 11-та победа на кръга на интернационалната бойна галавечер. Негов конкурент в категория до 75 кг. по разпоредбите на KWU Full Contact ще бъде Амза Риден, който ще направи своя дебют на арената на SENSHI. Той е международен първенец по муай тай на WCF, международен първенец в жанр К-1 и троент победител в шампионата „ K-1 Japan shidokan “.

Почитателите на бойните спортове и високия адреналин ще могат да се насладят и на зрелищното наличие на любимеца на варненската аудитория и европейски WAKO PRO първенец Едуард Алексанян. „ Мистър шоу “ ще търси своята седма победа на кръга на SENSHI. Той ще се изправи в непредвидим до самия край дуел против Даниел Крост от Франция, който ще вземе присъединяване в титаничните конфликти на интернационалната бойна галавечер за пръв път. Крост е неколкократен първенец по кикбокс на Франция и първенец в шампионата „ Император Чок Дий “ в жанр К-1. Двамата ще се срещнат в дуел в категория до 85 кг. по разпоредбите на KWU Full Contact.

Специални посетители, рефери и коментатори на SENSHI 13 ще бъдат трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.

Повече информация за 13-ото издание на SENSHI ще откриете на Senshi.com. Билети за грандиозното бойно шоу са в продажба и могат да се закупят от мрежата на.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 13ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 2за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

13-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “, М Кар Груп – BMW дилъриRolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News иNovinata.bg.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР