Новото бразилско попълнение на ЦСКА - Жеферсон говори пред официалния

...
Новото бразилско попълнение на ЦСКА - Жеферсон говори пред официалния
Коментари Харесай

Жеферсон: Повикаха ме в националния отбор на Бразилия, за да заменя Марсело

Новото бразилско попълнение на ЦСКА - Жеферсон приказва пред формалния уебсайт на клуба. Ето какво сподели пред cska.bg:

" Последно играх за " Витория ", чартърен от " Интернасионал ". Моят контракт изтече и пристигна ползата на ЦСКА. Знам, че това е най-големият клуб в България. Феновете тук обичат и поддържат тима си. Знам, че сега тимът се намира на второ място и е на полуфинал за Купата на страната.

Това е моят първи тим отвън Бразилия, само че съм изиграл много мачове в чужбина. Играл съм в " Интернасионал ", където климатът е сходен на този тук, когато е студено. Мисля, че акомодацията ми върви добре и се надявам всичко да е наред. С Енрике бяхме дружно като юноши в " Интернасионал ". За Каранга съм чувал, само че не го познавам персонално. Мисля, че дружно с тях ще вървим напред и те ще ми оказват помощ да се аклиматизирам по-бързо. "

" Аз съм младеж на " Витория ", след което се реалокирах в " Интернасионал " и заиграх професионален футбол. Стигнах и до националния тим на Бразилия. Дори бях част от отбора за Копа Америка. Тогава бях в страхотна форма, само че не го чаках. Марсело се контузи и повикаха мен. Не съумях да играя, титуляр бе Фелипе Луиш, само че все пак бях доста благополучен, че съм част от националния отбор. "

" Последно играх формален мач на 3 декември, а след къса отмора започнах самостоятелна подготовка. След като разбрах за интереса на ЦСКА, ускори темпото, тъй като знам, че в Европа се играе мощен футбол. Аз съм експерт и желаех да съм подготвен. "

" Дошъл съм, тъй като с ЦСКА гледаме в една посока. Смятам, че дружно, с доста работа, можем да реализираме задачите си. Това, което мога да обещая е труд, работа и воля. Благодаря на целия клуб, тъй като ме одобриха доста добре. Вижда се, че тук има колектив и другарство. Момчетата ще се борят до дъно, с цел да спечелим купата ", приключи Жеферсон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР