Новосформираното подразделение Polestar на Volvo Cars анонсира нова програма със специално разработен

...
Новосформираното подразделение Polestar на
Volvo Cars анонсира нова програма със
специално разработен
Коментари Харесай

Карбонов аеродинамичен пакет за Volvo S60 и V60 Polestar

Новосформираното поделение Polestar на Volvo Cars анонсира нова стратегия със специално създаден аеродинамичен пакет, разполагаем при версиите 2018 година на спортните S60 и V60 Polestar. Елементите му са направени от въглеродни влакна и обещават допълнителни 30% притискателна мощ за подобряване на динамичността и пътното поведение на колите.

Новият аеродинамичен пакет ще бъде част от оборудването единствено на представителите на лимитираната до 1500 единици лимитирана серия, като всеки един от колите ще получи и специфична обозначителна табелка.

От Polestar разясняват, че пакетът е разработен взаимно с официалния състезателен сътрудник на компанията- Cyan Racing, като детайлите са създадени и на база събрана информация от пистовите автомобили в Световния шампионат за туристически коли WTCC.

В карбоновия комплект на S60 и V60 Polestar 2018 са включени нови челен сплитер, странични престилки и повишен заден спойлер, а клиентите могат да разчитат и на нови полирани черни джанти, карбонови капаци за външните огледала, нови тапицерии на седалките, контрастни шевове и други. Като цяло, от Polestar са нанесли корекции и/или са създали общо 250 детайла н стандартната версия на моделите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР