НЮ ЙОРК (АП) — Дрю Померанц беше в хотелската си

...
НЮ ЙОРК (АП) — Дрю Померанц беше в хотелската си
Коментари Харесай

Дрю Померанц се завърна във Висшата лига с Джайънтс след 3-годишно отсъствие, причинено от контузии

НЮ ЙОРК (АП) — Дрю Померанц беше в хотелската си стая в Оклахома Сити, когато мобилният му телефон иззвъня, а сътрудникът му беше на линия. Сан Франциско Джайънтс имаха предпочитание да върнат левичаря в огромните лиги след тригодишно неявяване.

„ Направете го в този момент. Там съм. Не ми пука. Ще карам там, в случай че ме желаят “, спомня си Померанц. „ Просто решителност да не свърша по този начин, както стана. Можеше също толкоз елементарно, просто да не се играе. Хората споделиха: „ Имате 10 години, нали? Защо още играеш? “ Просто би трябвало да завърша на добра нотка, каквото и да е това. “

И по този начин, 35-годишният някогашен състезател на звездите се отхвърли контракт от второстепенната лига с Лос Анджелис Доджърс, взе полет до Атланта и връзка до Нюарк, Ню Джърси, и стигна до хотела на Джайънтс покрай Рокфелер център в 2:30 сутринта в петък. Дванадесет часа по-късно той беше в клуба на посетителите на Citi Field, подготвяйки се за мач против New York Mets, откакто се съгласи на едногодишен контракт със San Francisco.

Само че имаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР