Новогодишно парти за 150 души, организирано от бразилската футболна звезда

...
Новогодишно парти за 150 души, организирано от бразилската футболна звезда
Коментари Харесай

Не за 500, а за 150 души ще е Новогодишното парти на Неймар

Новогодишно празненство за 150 души, проведено от бразилската футболна звезда Неймар, ще бъде обект на строги здравни правила, с цел да се предотврати разпространяването на COVID-19, оповестиха уредниците. Нападателят на Пари Сен Жермен е подложен на рецензии, защото детайлности за събитието бяха разкрити във вестник в Рио де Жанейро през уикенда. Но организацията, организираща празненството, съобщи, че известията за присъстващи 500 другари и известни персони не са правилни и че единствено 150 души ще бъдат част от няколкодневното празненство в имението Мангаратиба, което е благосъстоятелност на Неймар.

" Събитието ще се организира при съблюдаване на всички санитарни правила, избрани от обществените органи. Това е частно празненство, за което са получени всички съответни позволения ", се споделя в изказване на организация Fabrica.

Местните управляващи в Мангаратиба не бяха открити за коментар.

Според данни на министерството на опазването на здравето в Бразилия има близо 7.5 милиона доказани случая на инфектирани с COVID-19, третият по брой в света, и 191 139 смъртни случая, втори индикатор в света след Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР