Новият треньор на ЦСКА – Саша Илич, вече е подготвил

...
Новият треньор на ЦСКА – Саша Илич, вече е подготвил
Коментари Харесай

В Сърбия: Новият треньор на ЦСКА води трио от Чукарички на Армията

Новият треньор на ЦСКА – Саша Илич, към този момент е подготвил троен трансферен удар, пишат медиите в Сърбия, представени от „ Мач Телеграф”. Той е склонил трима от най-перспективните играчи на към този момент някогашния си отбор Чукарички да преминат на „ Армията”.

Става дума за левия бек Йован Роганович, който е черногорски национал. В тази зона на ЦСКА настъпи вакуум, откакто Брадли Мазику отхвърли да преподпише контракта си. Роганович е на 21 години и има 11 мача за юношите старша възраст на Черна гора.

Друга цел на Илич е 22-годишното ляво крило Алекса Янкович. В тази зона ЦСКА разполага с Яник Вилдсхут и Йоан Баи, които се показаха едва през предишния сезон. Янкович имат два мача за младежките национали на Сърбия.

Третият уречен е дефанзиният халф Йован Лукич, който е единствено на 20 години, само че беше с основно значение за третото място на Чукарички в крайното класиране на сръбското състезание.

И тримата имат контракти до лятото на 2025 година, което значи, че предстоят съществени договаряния за привличането им, допълват в Сърбия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР