Хубавите песни на самодейците на читалището в Долно Драглище, макар

...
Хубавите песни на самодейците на читалището в Долно Драглище, макар
Коментари Харесай

Марио Терзиев в Долно Драглище: Ще бъда гласът на работещите, ще бъда гласът на хората от община Разлог

Хубавите песни на самодейците на читалището в Долно Драглище, въпреки и от втория етаж, дадоха добър старт на срещата на претендента за депутат на Политическа партия ГЕРБ с хората от Долно Драглище.
В клуба на пенсионера, ръководителят на общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ Разлог - доктор Емил Тончев акцентира смисъла на изборите, както и огромната възможност Разлог да има собствен народен представител.

„ Виждате какъв брой е значим верният избор за кмет на селото и по какъв начин Цветан Рабаджиев реализира доста единствено за няколко месеца. Нека реализираме доста за община Разлог – с верния избор - Марио Терзиев, бюлетина 22, преференция 106! " – сподели още доктор Тончев.

Кметът на община Разлог Красимир Герчев акцентира, че законите, които се коват в Народното събрание, са значими и за локалната власт. Например, повишаването на водата и уеднаквяването на нейната цена е разследване на неприятно законодателство. И е належащо да има директна връзка на локалната власт с държавната, а това е допустимо, в случай че се избере човек, покрай хората, какъвто е Марио Терзиев, който поема отговорността да бъда постоянно покрай хората, да бъда техният глас в Народното събрание.

Бюлетината на Политическа партия ГЕРБ е 22, а моята преференция 106!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР