Новият телевизионен сезон за Тази събота и неделя започва на

...
Новият телевизионен сезон за Тази събота и неделя започва на
Коментари Харесай

Петя Дикова се връща на екран

Новият ефирен сезон за " Тази събота и неделя " стартира на 11 септември по bTV с нови за предаването лица и актуализирана конструкция, оповестиха от частната медия. Водещ на съботното издание ще бъде Жени Марчева, а на неделното - Мария Цънцарова.

Водещи на всички културни и начин на живот сегменти в " Тази събота и неделя " ще бъдат Диана Любенова - в събота, и Петя Дикова - в неделя.

Знаковото лице на светската тв-журналистика у нас Петя Дикова се завръща на екран след второто си майчинство, с цел да показва всяка неделна заран вълнуващи изявленията, прочувствени човешки истории и срещи със международни създатели.

" Тази събота и неделя " се утвърди в утринния уикенд ефир с политематичното си наличие, само че максимален е ползата към политическите и обществените тематики и историите от света на културата и звездите. Този сезон, посредством новата конструкция, слагаме още по-голям фокус върху най-важното и любопитното за феновете. Разчитаме на самостоятелния почерк на четири знакови лица на bTV с потвърден престиж и достижения в отразяването на тематиките, предпочитани за предаването ", разяснява Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV Media Group.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР