Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Негелсман беше представен

...
Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Негелсман беше представен
Коментари Харесай

Нагелсман: Искам Горецка да остане в Байерн Мюнхен

Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Негелсман беше показан публично. В сряда 33-годишният експерт организира първото подготвително занимание с тима, освен това в много положително въодушевление. Бъдещето на няколко звезди в състава на баварците към момента е нестабилно. Най-притеснителна е обстановката при двама от играчите в халфовата линия и отбраната – Леон Горецка и Никлас Зюле. Договорът на 26-годишния Горецка е до 2022, както и този на 25-годишния Зюле.

Спортният шеф Хасан Салихамиджич разяснява сегашната обстановка със Зюле: „ Никлас ще се върне. Ще забележим какво ще стане. Имаме връзка с сътрудника му, организирахме кореспонденции в едната посока и в другата. Той има опция да покаже своите качества при новия треньор.”

Изказването за двете направления потвърждава тъкмо и ясно, че продажбата на играча през лятото към момента е допустима.

Напускането на Горецка, въпреки това, не би трябвало да се случва при никакви условия. Ето какво сподели Негелсман за надарения футболист: „ Разбира се, Леон е доста значим за нас. Ще се веселя да работя с него дълги години. Вярвам, че ще имаме извънредно съдействие. Той е един от най-опасните плеймейкъри.”

Плановете на Нагелсман са свързани с това Леон да построи здрава връзка в средата на терена с Йосуа Кимих, което на процедура го прави незаместим в селекцията на треньора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР