Новият старши треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров вече е

...
Новият старши треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров вече е
Коментари Харесай

Арда преговаря с Бодуров

Новият старши треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров към този момент е почнал работа по селекцията за идващия сезон. Във вторник управлението на кърджалийци е водило договаряния с централния бранител Николай Бодуров, твърди " Тема Спорт ". В момента той е без тим, откакто разтрогна неотдавна с иранския Естеглал. През тази акция Бодуров към този момент игра за два отбора и няма право да носи екипа на трети.

Вероятността някогашният национал да одобри предлагането на Арда не е доста огромна. Не е изключено той да продължи кариерата си в Пирин (Благоевград). Очаква се при възобновяване на тренировките Бодуров да води занимания точно с " орлетата ".

Арда има интерес и към българин, който в последните години играе в чужбина. Опция за защитата е и Виктор Генев. Той няма да продължи контракта си с Берое и става свободен сътрудник. Интерес към него има и от Ботев (Пловдив). Преди време Генев бе притеглен в Ботев (Пловдив) точно от Николай Киров.

Нападателят Спас Делев пък сигурно остава в Арда и през идващия сезон. В началото на изключителното състояние, при раздялата с ччужденците, се появи информация, че националът може да напусне. Той обаче се е схванал с управлението и остава и за идната акция. Същото важи и за Михаил Александров, който по този начин и не направи дебют за кърджалийци, откакто дълго време се възстановяваше от травма.

В клуба не престават усилена работа по стадиона и построяването на осветлението с вярата, че още този сезон отборът може да се върне да семейства в Кърджали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР