Новият сезон на късното шоу на bTV “Шоуто на Николаос

...
Новият сезон на късното шоу на bTV “Шоуто на Николаос
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис връща смеха от 7 септември - slava.bg

Новият сезон на късното шоу на bTV “Шоуто на Николаос Цитиридис” се готви за невисок, само че гръмък и доста комичен старт в понеделник вечер, 7 септември, от 22:30 ч. Най-свежият, млад и обаятелен ефирен водещ у нас – Николаос Цитиридис, ще зарадва почитателите си освен с усмивка, духовитост и харизматично екранно наличие, само че и с разнообразни, непредвидени и занимателни тематични вечери всеки делник в ефира на bTV.

През новия сезон звездни тимове ще провокират “силата” на своя страна в непредвидени “сблъсъци” в Междузвездни игри. Зрителите ще бъдат на Парти вечери пред екрана с доста музика, изненадващи посетители и бенда на шоуто. Предвидени са и извънредно горещи Секси вечери, изпълнени със солидна доза лют комизъм, пиперливи тематики и провокативни игри.

Този сезон водещият ще прояви забележителния си комедиен гений и в специфични Comedy вечери, в които надали ще остане сериозен човек в студиото. За наслада на възходящия брой почитатели на stand-up комедията у нас, Николаос ще плува на воля в свои води и от националния ефир - с доста комизъм, занимателни скечове, пародии и импровизации. Той няма да е самичък пред камерата - компания в смешките ще му вършат доста известни и надарени артисти.

„ Шоуто на Николаос Цитиридис “ ще продължи да се излъчва при съблюдаване на строги противоепидемични ограничения, със мощно редуцирана аудитория, съблюдаване на наложителна отдалеченост, стерилизация и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР