Барабанистът Венелин Венков, който беше част от Ку-ку бенд заедно

...
Барабанистът Венелин Венков, който беше част от Ку-ку бенд заедно
Коментари Харесай

Венко призна всичко за Слави и Ку-ку бенд

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от " Ку-ку бенд " дружно с половинката си Невена Цонева, съпостави напускането на бандата с живот след затвор.

" Тези, които са гледали " Изкуплението Шоушенк " - там най-после пандизчиите ги пускат след 30-40 години и не знаят какво да вършат със свободата си. Повечето се бесеха там, където си правеха чертичка и си пишеха имената. При мен не е чак такова ситуацията, само че и аз съм бил 30 години в една организация ", това споделя Венко пред бТВ във връзка на раздялата си със Слави Трифонов и компания.

" Бях на график от понеделник до петък всяка седмица. Трудно ми е да привикна с тази смяна и множеството свободно време - признава Венко. - Не се усещам добре там последните години. Това, което е там вътре в " Ку-Ку бенд " сега не е това, което беше преди, всичко е напълно друго. Най-вече Слави го няма в групата. Тя е негова, в никакъв случай не е оставил никого под никаква форма, само че той към този момент не е част от нея. Сега просто си вършим професионално нещата. Това е прелестно, само че е към този момент не е моето. Моето е да вършим песни с тази група, както сме правили дълги години, а ние към този момент не вършим песни и албуми. Много ме мъчи това и желаех да приключа ", изповяда барабанистът.

Венков разяснява и политическото отклоняване на Слави от шоубизнеса в последните години: " Крайно аполитичен съм, не ме интересуват тези неща. Всеки си взима решения самичък за себе си. В един миг с Невена взехме решение, че е по-важно за нас да обърнем внимание на детето, в сравнение с да се занимаваме с това, с което е в този момент ", сподели той. Невена Цонева добави, че събитията за това са доста и че не са едностранни, тъй като са настъпили и промени в персонален проект.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР