Новият филм за принцеса Даяна ще има своята официална премиера

...
Новият филм за принцеса Даяна ще има своята официална премиера
Коментари Харесай

Въздействащият постер на „Спенсър“, новият филм за принцеса Даяна

Новият филм за принцеса Даяна ще има своята публична премиера на идния кино фестивал във Венеция, който ще бъде открит идната седмица, а публично по кината лентата ще тръгне на 5 ноември. От Neon споделиха и постера на „ Спенсър “, на който, която влиза в ролята на лейди Ди, е с тил и като че ли плаче, облечена в приказна бална рокля. „ Всяка приказка има своя край “, написа и в поста, с който той беше показан в Инстаграм. Както и множеството мнения под него, бихме споделили, че постерът в действителност е извънредно въздействащ.

Роклята, която виждаме на него, прилича тоалета, който носи на премиерата на кино лентата за Джеймс Бонд – „ Живите светлини “ през 1987 година в Лондон. Тоалет, който е основан от Дейвид и Елизабет Емануел, които стоят зад изработването и на.



„ Спенсър “ е дело на режисьора Пабло Лараин, който има опит с биографичните филми след „ Джаки “ и „ Неруда “, а сюжетът е на Стивън Найт, който познаваме от Peaky Blinders, Serenity и Locked Down. Историята в новия филм за принцеса Даяна обгръща единствено три дни от живота й по време на един от коледните празници в имението Сандрингам през 90-те. Избран е тъкмо този откъслек, тъй като точно тогава лейди Ди обмисля решението за развода с Чарлз и малко по-късно е пуснато и формалното известие за идната разлъка на принцът и принцесата на Уелс. В ролята на принц Чарлз пък ще забележим британеца Джак Фартинг.

След кино лентата „ Даяна “ с Наоми Уотс от 2013 година, това ще е вторият игрален филм, който ще се опита да покаже част от живота на починалата принцеса. Междувременно неотдавна се появиха и на Елизабет Дебики, която влиза в ролята на Даяна в пети сезон на „ Короната “.

На 78-ия кино фествал във Венеция ще забележим още няколко вълнуващи министър председатели. По време на откриването ще бъде показан новия филм на – „ Паралелни майки “, в който още веднъж играе неговата обичана муза Пенелопе Крус. Свои прожекции ще имат „ Дюн “ на Дани Вилньов с Тимъти Шаламе, „ Последният двубой “ на Ридли Скот с присъединяване на Бен Афлек, Мат Деймън и Адам Драйвър, както и последния филм на Паоло Сорентино. Със сигурност интерес ще провокира и режисьорския дебют на Маги Джиленхол – „ Изгубената щерка “ (по романа на Елена Феранте „ Историята на изгубеното дете “) с присъединяване на Оливия Колман, Дакота Джонсън и Пол Мескал.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР